PAYROLLING

PAYROLLING I.S.M. ONS BACKOFFICEBUREAU

Heb jij een geschikte medewerker die bij jou aan de slag kan gaan, maar wil je niet zelf al het regelwerk, de administratie en risico’s? Ervaar het gemak van payrollen.

Met payrollen houd jij de regie op de werkvloer en zijn wij werkgever. Jij zorgt zelf voor de werving van medewerkers. Heb je een geschikte kandidaat? Dan bieden wij hem een arbeidsovereenkomst aan. Vanaf dat moment ligt het werkgeverschap bij ons en kan hij bij jou aan het werk.

Op de werkvloer ben jij de leidinggevende. Jij zorgt voor de dagelijkse aansturing van de medewerker. Alles wat verder hoort bij het officiële dienstverband regelen wij, zoals arbeidsovereenkomsten, betaling van loon, verlof, vakantiedagen en pensioen.

Naast alle werkgeverstaken nemen wij ook de werkgeversrisico’s van jou over. Dat scheelt jou veel werk én zorgen. Bovendien heeft jouw personeel een streepje voor met de extra arbeidsvoorwaarden en riante scholingsmogelijkheden.

Klik op de onderstaande knop en kijk wat wij voor je kunnen betekenen!

DE VOORDELEN VAN PAYROLL

  • Je weet vooraf wat jouw personele kosten zullen zijn, zodat je daar rekening mee kunt houden in je berekeningen

  • Je betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur. Zo heb je een zeer nauwkeurige inzage in jouw totale salaris- en personeelskosten.
  • Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvang je niet meer.
  • Jouw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee je direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.
  • Voor de medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

neem contact met ons op