Detachering met een persoonlijke touch.

Detachering

Onze mensen bieden een breed scala aan kwaliteiten, wij kennen diegene die u zoekt. Wij vertrouwen blindelings op onze mensen en dat geeft een gerust gevoel. Geef ons uw wensen door en wij sturen u een selectie uit onze vertrouwde krachten toe. Informeer vrijblijvend.

Werving

Op zoek naar iemand met zeer specifieke kwaliteiten? Wij gaan graag met u in gesprek. Als bedrijf kunt u net op zoek zijn naar die ene kracht die lastig te vinden is, wij gaan voor u op zoek. Bent u diegene met specifieke kwaliteiten, solliciteer dan via onze open sollicitatie en we nemen contact met u op.

Kennis

Kennis moet gedeeld worden, dat is onze filosofie. Wij leiden onze mensen graag verder op om aan uw eisen te voldoen. Wij voldoen aan alle markt conforme eisen, zo is Total Work Industries EN 4400-1 gecertificeerd en staan we ingeschreven in het register Stichting Normering Arbeid (SNA).

Onze mensen staan bij ons centraal.

Total Work Industries komt voort uit twee bedrijven met jarenlange ervaring: Totalwork en Santino Baal (Flexhelden). Onze gedeelde passie voor de mensen achter het werk zorgt voor deze vruchtbare samensmelting.

Totalwork

Totalwork is in 2008 opgericht, ontstaan uit de visie van twee “midage” jongens die hard werken en weten hoe het meeste rendement te halen valt uit hun medewerkers en hoe de grootste toegevoegde waarde voor hun klanten te generen.

De technische input komt al acht jaar van Van Vught las en onderhoudsbedrijf

Waardering en respect zijn belangrijk in ons denken, naar en voor onze medewerkers om optimaal te kunnen presteren. Onze klanten ervaren dat onze medewerkers zijn gekomen om te werken, daar zit de hoogste toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze medewerkers komen met veel energie op de werkvloer en vaak met een lach en opgewekt humeur. Hun zorgen zijn onze zorgen. Wij verzorgen dan ook voor onze medewerkers al het andere dan werken.

Onze brede oriëntatie en schare aan gespecialiseerd technisch personeel zorgt er voor dat wij ten alle tijden de juist persoon voor u in huis hebben.

Wat u van uw eigen mensen kunt verwachten geldt ook voor ons. Total Work Industries wordt graag het verlengstuk van uw organisatie.

Het beste in iemand naar boven halen, dat geeft voldoening.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring gaat verder dan enkel het uitzenden van arbeidskrachten. Total Work Industries heeft de kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt en kent de mogelijkheden van onze mensen vanuit heel Europa. De combinatie hiervan en weten hoe het beste boven te halen is onze kracht. Wij onderscheiden ons hierdoor van anderen, de perfecte match tussen u en onze mensen is onze streven.

Wet en regelgeving

Uiteraard werken wij binnen de Nederlandse Wet- en Regelgeving. De Wet Minimum Loon en Wet Vreemdelingenarbeid, en relevante CAO’s zijn bindend in onze omgang. Gewoon zoals het hoort; ons betalingsgedrag naar de belasting overleggen dan wij ook elke drie maanden als bewijs voor de afgedragen belastingen en sociale lasten. U kunt ook gebruik maken van onze G-rekening als u dat prefereert.

Daarnaast blijven wij veranderingen in wet en regelgeving, relevante CAO’s volgen, zodat wij en u altijd verzekerd zijn van de juiste contracten en salarissen. Total Work Industries kent en verkend de arbeidsmarkt continu. In ons werving & selectie werkgebied, wordt er steeds vaker gevraagd om vaklieden, met een Nederlandse achtergrond. U stelt hoge eisen aan uw eigen onderneming, wij doen hetzelfde.