Detachering met een
menselijke touch.

Total Work Industries komt voort uit twee bedrijven met jarenlange ervaring: Totalwork en Stikkers Industriemontage. Onze gedeelde passie voor de mensen achter het werk zorgt voor deze vruchtbare samensmelting.
Totalwork

Totalwork

Totalwork is in 2008 opgericht, ontstaan uit de visie van twee "midage" jongens die hard werken en weten hoe het meeste rendement te halen valt uit hun medewerkers en hoe de grootste toegevoegde waarde voor hun klanten te generen.

De technische input komt al acht jaar van Van Vught las en onderhoudsbedrijf

Waardering en respect zijn belangrijk in ons denken, naar en voor onze medewerkers om optimaal te kunnen presteren. Onze klanten ervaren dat onze medewerkers zijn gekomen om te werken, daar zit de hoogste toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze medewerkers komen met veel energie op de werkvloer en vaak met een lach en opgewekt humeur. Hun zorgen zijn onze zorgen. Wij verzorgen dan ook voor onze medewerkers al het andere dan werken.

Stikkers Industriemontage

Stikkers Industriemontage

Stikkers Industriemontage is een organisatie die bedrijven ontzorgt en ondersteunt op een tweetal gebieden.

Enerzijds bestaan onze activiteiten uit het vervaardigen van staalproducten, zowel halffabricaten als eindproducten op basis van de door u aangereikte tekeningen en desgewenst engineeren wij voor u.

Om uw pieken en dalen in de orderintake te managen kunt u bij ons, zowel mechanisch, elektrisch als mechatronisch geschoold personeel inlenen en eventueel uw eigen personeel bij weinig onderhanden werk aan ons uitlenen, waardoor u uw personeelskosten hierdoor onder controle houdt.

Onze brede oriëntatie en schare aan gespecialiseerd technisch personeel zorgt er voor dat wij ten alle tijden de juist persoon voor u in huis hebben.

Even voorstellen:

Harry van Avendonk

Ik mag u graag ontvangen als vestigingsmanager van Total Work Industries met als doel “ Empowering people”

Of te wel het beste in de mens naar boven halen.

Het persoonlijk contact is bij mij één van de belangrijkste speerpunten wanneer het gaat over het benaderen van personeel en naar de opdrachtgever. Of je nu voor ons werkt of wij voor u werken, we doen dit met dezelfde filosofie: Het beste in mensen naar boven halen.

Total Work Industries is gespecialiseerd in detachering met een technische achtergrond. Met jouw technische achtergrond zullen wij een passende job vinden waarbij je thuis voelt.

Wanneer ik je interesse hebt gewekt, neem gerust conact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Harry van Avendonk
Vestigingsmanager

Total Work Industries
Emmastraat 3a
4941 AX Raamsdonksveer
T: 0645424494
E: ha@twindustries.nl


Wat u van uw eigen mensen kunt verwachten geldt ook voor ons. Total Work Industries wordt graag het verlengstuk van uw organisatie.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring gaat verder dan enkel het uitzenden van arbeidskrachten. Total Work Industries heeft de kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt en kent de mogelijkheden van onze mensen vanuit heel Europa. De combinatie hiervan en weten hoe het beste boven te halen is onze kracht. Wij onderscheiden ons hierdoor van anderen, de perfecte match tussen u en onze mensen is onze streven.

Wet en regelgeving

Uiteraard werken wij binnen de Nederlandse Wet- en Regelgeving. De Wet Minimum Loon en Wet Vreemdelingenarbeid, en relevante CAO's zijn bindend in onze omgang. Gewoon zoals het hoort; ons betalingsgedrag naar de belasting overleggen dan wij ook elke drie maanden als bewijs voor de afgedragen belastingen en sociale lasten. U kunt ook gebruik maken van onze G-rekening als u dat prefereert.

Daarnaast blijven wij veranderingen in wet en regelgeving, relevante CAO's volgen, zodat wij en u altijd verzekerd zijn van de juiste contracten en salarissen. Total Work Industries kent en verkend de arbeidsmarkt continu. In ons werving & selectie werkgebied, wordt er steeds vaker gevraagd om vaklieden, met een Nederlandse achtergrond. U stelt hoge eisen aan uw eigen onderneming, wij doen hetzelfde.