Constructieschilder

Lassers op het juiste Amperage
19 november 2017

Met spoed gezocht een constructieschilder voor lange termijn.

Als constructieschilder coat je industriële producten en constructies op een veilige manier. Hierbij behandel je het oppervlak van industriële metalen. Ook werk je op verschillende locaties waarbij je instructies en aanwijzingen van de leidinggevende opvolgt, je hanteert de voorgeschreven werkprocedures en werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en wettelijke richtlijnen. Het is van groot belang dat je machines, arbeidsmiddelen, verfstoffen en overige (gevaarlijke) stoffen op de juiste manier gebruikt.
Tenslotte ben je zelf verantwoordelijk voor een veilige en opgeruimde werkplek.

  • Minimaal 2 jaar ervaring als constructieschilder;
  • VCA;
  • Rijbewijs en/of eigen vervoer;
  • Hoogwerkcertificaat is een pré;
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.